Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016


4ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

 

 
        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σε συνεργασία με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας διοργανώνουν φέτος το :

      ''4ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ''
το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 και ώρα 08:00, στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας στη Φιλιππούπολη Λάρισας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Σχολεία και Πολιτιστικοί Σύλλογοι από τη Θεσσαλία.  
Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, κάνουν τιμητική εμφάνιση ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους  στην Ελλάδα, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'', ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας να συμμετέχει στην μεγάλη μας εκδήλωση.  
 Πρόσκληση απευθύναμε να παρευρεθεί τιμητικά και την οποία αποδέχτηκε, ο κ. Ιωάννης Πραντσίδης,  επίκουρος καθηγητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ, ο μεγάλος δάσκαλος που ασχολήθηκε με την έρευνα, διδασκαλία και παρουσίαση των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και ο οποίος θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά στην παράδοσή μας.
Στο ''4ο Πανθεσσαλικό Παιδικό Ανατολικορωμυλιώτικο Αντάμωμα'', συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί και είναι οι παρακάτω:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - Γκάιντα, καβάλι
ΝΊΚΟΣ ΜΠΟΖΟΓΛΟΥ - Ακορντεόν
ΗΛΙΑΣ ΜΙΣΚΑΣ - Κρουστά
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΚΟΡΗΣ - Λαούτο

Τραγούδι:
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΚΟΡΗΣ 
ΜΑΡΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσή μας θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, οι οποίες και θα ανακοινώνονται τον κατάλληλο χρόνο.

Είναι τιμή για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, να συνεχίζει τον καθιερωμένο πλέον θεσμό, έναν θεσμό στον οποίο ήταν και θα είναι πρωτεργάτες και με πρωταγωνιστές πάντα τα παιδιά.

ΜΕ ΤΙΜΗ

 
Για το Δ.Σ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

       ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ             ΧΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου