Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ
(Ανακοίνωση σε εφημερίδα ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄)
 
Σοβαρό ζήτημα στέγασης των μαθητών του 9ου Δ. Σχ. Λάρισας. Προτάσεις που ακούγονται για μετακινήσεις μαθητών σε άλλα σχολεία χωρίς να ρωτηθούν οι γονείς, είναι έξω από κάθε λογική.
Ενώ τον Ιούλιο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τις τεχνικές υπηρεσίες το 9ο Δ. Σχ. και δεσμεύτηκε παρουσία του Διευθυντή και του συλλόγου γονέων ότι θα κατασκευαστούν μέσα στο καλοκαίρι δύο αίθουσες διδασκαλίας σε χώρους των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου που δεν χρησιμοποιούνται, ξαφνικά και λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διαπιστώνουμε ότι λόγω έλλειψης χρημάτων θα κατασκευαστεί μία αίθουσα ενώ στα σχέδια των τεχνικών υπηρεσιών ήταν δύο αίθουσες, δημιουργώντας σοβαρό λειτουργικό και στεγαστικό πρόβλημα στο σχολείο μας.
Καλούμε τον Δήμαρχο να τηρήσει τις υποσχέσεις τους, κατασκευάζοντας και την άλλη αίθουσα, λύνοντας έτσι το λειτουργικό πρόβλημα του σχολείου μας.
Είναι η μοναδική λύση για να λυθεί το πρόβλημα του στεγαστικού και ότι άλλο ακούγεται για ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ  σε άλλα σχολεία είναι ανεφάρμοστο  και θα βρει αντίθετο το σύλλογο γονέων και τη συνοικία.
     
                                                                        Το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου